Förarstolar för olika fordon

Ergoseat erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av stolar och tillbehör. Vi jobbar endast med leverantörer som är exklusivt utvalda och håller högsta kvalitet.  Hos köper du kontorsstolar och förarkomfort till alla fordon med hållbarhet av högsta klass till ett väldigt förmånligt pris. Att investera rätt och varaktigt behöver inte kosta en förmögenhet, det är Ergoseats produkter ett starkt bevis på.

Förarstolar för de flesta tillfällen

I vårt välsorterade och högkvalitativa sortiment finner du stolar för de flesta tillfällena. Hos oss kan du investera i ergonomiskt tillverkade förarstolar till lastbilar, traktorer, truckar, båtar, bussar, gräsklippare men även kontorsstolar som är anpassade för många stillasittande timmar. Hos oss kan du hitta specialgjorda stolar som är anpassade precis efter dina behov varesig det gäller din gräsklippare, båt i sommarstugan eller lastbil i arbetet.  För oss är det viktigaste att du sitter bekvämt, korrekt och säkert.

Tänk smart och välj en ergonomiskt anpassad stol

Att ta hand om sin kropp och göra allt för att hålla sig stark, frisk och skadefri går att göra på en rad olika sätt. Givetvis är kost en stor del men har du ett stillasittande jobb kan det fresta på kroppen ordentligt om du inte har korrekt arbetsredskap. Vid ett stillasittande jobb är en ergonomiskt tillverkad stol en perfekt grej att göra gott för din kropp. Sitter du korrekt och bekvämt kan du enkelt förebygga onda axlar, stel rygg och en dålig hållning.

Brett lager

I vårt lager har vi allt som oftast samtliga produkter hemma och påfyllda så att du som kund så snabbt som möjligt kan få din leverans. Förarstolar i all sin enkelhet eller mer komplicerade, hos oss behöver du sällan vänta.

Vill du veta mer?

Har du någon fråga eller fundering kring våra produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss på Ergoseat, vi vägleder gärna dig till ett mer ergonomiskt sittande och därmed förhoppningsvis smärtfri/smärtfriare kropp.