Senaste nytt
 • 6860/880 & 6860/870 nu med horisontalfjädring
 • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Blog

  Lastbilsmässan 2014

  Isringhausen tillsammans med Ergoseat ställde ut på Lastbilsmässan för 17 gången. Vi har alltså varit representerade på samtliga Lastbilsmässor som varit på Elmia. Denna mässan var som vanligt av hög kvalitet och intresset var stort från kunderna. Vi visade bland annat upp de nya NTS 2 stolarna som kommer att kunna levereras från Oktober 2014.

  Read More

  Persontrafik 2014!

  Vi vill tacka alla besökare samt medarbetare för fantastiskt lyckade mässor detta året. I år har vi presenterat nya stolar samt framtidens komfort inom förarmiljö!   Här är lite bilder från årets sista mässa, Persontrafik 2014 i Älvsjö.

  Read More

  Ytterligare två lyckade mässor! /

  Vi har nu ställt ut på ytterligare 2 mässor ”Load Up North” samt ”Entreprenad Live” och har haft flera blivande kunder och intresset har varit stort! Vädret har också varit till mässornas fördel vilket har bidragit till höga besökarsiffror.

  Read More

  Arbetsstol efter önskemål

  Vill du framhäva en tydligare ”image” på din arbetsplats? Eller är ni också GAIS-fans? Vi har 24 timmars stolen med färger och brodyr efter Era önskemål! Kontakta oss för mer information! 0300-741 70 info@ergoseat.se

  Read More

  Nya medarbetare

  Vi hälsar nya medarbetare välkomna.

  Mikael Svensson kommer att vara hos oss 10 timmar i veckar och kommer främst att vara behjälplig med packning/lagerarbete. Alexander Wassberg kommer att jobba med order/försäljning samt vara vår data expert.

  Read More